Projecten

Rotswand

Dolfa kleurstof wordt ook gebruikt voor oa rotswanden deze wand is gemaakt met dolfa maisgeel ( oranje ) en onze afnemer was zeer tevreden over het resultaat ! In de toekomst volgen nog meer fotos van deze rotswanden. Dit is het verblijf van  Naakte molratten.

Lees het hele bericht

Cementvloer met tegels

Vloer betegeld en daarna ingewassen met Dolfa HK Geel en Dolfa HK Rood, klant was zeer tevreden over de kleurstof.

Lees het hele bericht

Woning voegen

Deze woningen zijn gevoegd met Dolfa Superzwart door een voegbedrijf. Deze klant is erg tevreden over het kleurstof en heeft nog 60 woningen gevoegd. Fotos volgen nog !  

Lees het hele bericht

BBQ

Betonnen BBQ met Dolfa Superrood en Super Groen.

Lees het hele bericht

Betonnen silo en melkstal.

De betonnen vloeren voor de silo en de melkstal zijn op kleur gemaakt met Dolfa Super Blauw en Dolfa Groen.

Lees het hele bericht

Tuinbeelden

Deze beelden zijn op kleur gemaakt met Dolfa Zwart. De beelden zijn winterhard en vorstbestendig. Beelden gieterij in Zuid Nederland heeft deze beelden ontworpen.

Lees het hele bericht

Wastafel

De wastafel en badmeubel is van beton op kleur gemaakt met Dolfa zwart en Dolfa bruin en wit. Het sanitair wordt handmatig gemaakt en heeft een slijtvaste en onderhoudsvriendelijke afwerking. Betonnen vormgeving Noord Nederland is het productiebedrijf.

Lees het hele bericht

Betonnen zelfbouw Houtkachels

Niet alleen kleurstof voor muren invoegen of vloeren maar ook voor betonnen zelfbouw houtkachels!! Deze kachels zijn van beton gemaakt met Dolfa blauw en wit !!

Lees het hele bericht